Betuwe 17 mei 2015

Rit door de Betuwe.

Zo kwamen we weer bij elkaar om wat erg vroeg is, 9.00 uur. Het was even door bijten maar ze waren er toch. Met 11 motoren en een goed humeur. Het is tenslotte toch ontzettend vroeg.

 

 

Na een rit van een (dik) uur waren we bij de AC Nieuwegein aangekomen voor een bak koffie om ons eigenlijke rit door de Betuwe te beginnen vanaf Hagenstein (afslag Vianen).

Na anderhalf uur en hele wat heen en weer rijden tussen Culemborg en Geldermalsen hebben we een eettent gevonden die ons rit met een goed gevoel en zonder honger verder zou brengen.

gelukkig konden we er goed bij zitten, maar alleen waaide het een beetje, als je probeerde zout/peper op je uitsmijter  te doen lag dat een tafel verder op de shoarmebroodje van de buurrijder. Maar dat mocht de appetijtelijkheid van het eten niet deren.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERAEr moest ook getankt worden en daarom werd er ook gebruik van gemaakt om even de benen te strekken en een trekkie te doen. Tja het is nog een dik uur voor we thuis zijn.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

Maar, we leven in een waterrijk land dus er is altijd wel een brug die vlak voor je neus omhoog gaat. In dit geval was het de brug bij Tollebeek. Zo dicht bij huis en een biertje, want dat hebben we wel verdiend met 327 km op de teller.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA