Oost-Nederland, 15 juli 2018

We gaan er weer voor, en alweer een warme dag. We besluiten om maar een alternatieve route te nemen in verband met de te verwachten warmte, en nu dus niet om de regen.

na een dik uur zijn we in Dalfsen aan gekomen, en zo te zien hebben ze naar ons een paar jaar geleden naar ons geluisterd, om de koffie tegen 10 uur klaar te hebben.

en tja door een alternatieve route te rijden moet je wel soms een om weg maken om niet te vroeg bij een eetgelegenheid aan te komen, zoals nu in Mariënberg.

Het eten werd klaar gemaakt en we kregen een pieper mee, maar aangezien de groep wat groot was moesten we met drie man een pieper delen. Maar het eten gelukkig niet, want de variatie aan smaken die verschillen.

In Hardenberg moesten we toch maar even tanken voor de zekerheid.

 

We gingen in ieder geval niet de was doen, maar drogen was misschien een optie want we begonnen wel bijna te zweten.

 

 

 

 

Ondanks dat we niet in Friesland waren, ging er voor onze neus toch een brug open

 

Maar het kwam wel goed uit nu, want konden we nu even een kleine pauze in lassen voordat we weer terug waren in de Polder.

We hebben weer een leuke aantal kilometers gemaakt met een groep van 10 motoren. Het was weer leuk dat Wietze er weer bij was na meer dan een jaar afwezigheid. We hopen met z’n allen weer de volgende keer een leuke rit te maken.

Tot de volgende rit.