Midden-West Nederland, 2 juni 2019

 

We beginnen nu aan onze eerste warmte rit van 2019. En het wel heel warm. Langs de Loosdrechtse plassen was het dik over de 30 graden en dat met een motorpakkie an. Hadden we motorrijden maar niet als hobby moeten kiezen, of thuis blijven.

 

 

we vertrokken met onze vijf motoren richting Hilversum,met een nieuwe mede-rijder, Bas.Die heeft nog niet zolang zijn motorrijbewijs en  wilde  rijervaring  opdoen met  een  ervaren  groep.

 

 

 

In Laren gingen we voor onze traditionele bakkie en appel gebak

Bas heeft maar onze koekies op gegeten, die “ouwe rotten”met hun appel-gebak.

We waren Wilfried gewend, maar nu was iedereen onzeker wanneer gaaaaan we tanken. Je hoefde niet aan het begin voordat je vertrok te tanken, want je wist na 160 km moest Wilfried tanken en dan ging iedereen.

tegen half één hebben we ten hoogte van De Hoef maar een eet gelegenheid op gezocht. Proberen zoveel mogelijk in de schaduw van een parasol, want anders guste het zweet van je lichaam, nietwaar Gregor. Maar het eten was perfect, Boerenomlet, of broodje 2 kroket (en Bas vroeg om frikandellen, maar die waren er niet, dus toch maar een uitsmijter)

maar helaas, voorbij Nijkerk toch een brug die open ging, en we hadden al zoveel stoplichten tegen. Dat is altijd zo met heel warm weer.

 

Maar we hebben in ieder geval een leuke rit gehad, en hopen dat Bas ook genoten heeft ondanks zijn knieholtes. (nieuwe motorpak + warm weer, tja, geen goeie combinatie)

Hup, naar de volgend rit op 14 Juli. Tot ziens