Midden-Nederland, 21 mei 2017

Een perfecte motordag wat temperatuur en droog weer betreft. Die NIET mee waren hebben veel gemist. Ook de gezelligheid was uitstekend.

We moesten alleen de ketelbrug overwinnen, want we waren iets te laat. Het gaat open om 10 na haf het uur en 10 na het uur als er een bootje ligt wat er net niet onder door past.

en Wilfried wilde een moment opname maken van de fotograaf. Die afbeeldingen volgen nog. En die staat er nu op.

In Baarn waren we precies om 11 uur zodat we zeker wisten dat de koffie klaar was en niet zoals vorig jaar dat we 15 minuten te vroeg waren.

(Ober; we zijn pas om 11 uur openen. Nananananaaa!!!)

Maar de koffie was goed (sterk) met natuurlijk appelgebak, maar enkele gingen niet voor de worteltjes gebak maar voor de aarbeien-monsoe of zoiets.

Na een dik uur weer gereden te hebben, moesten de eersten weer afhaken,

want die hadden een feestje. Dus dachten wij, we gaan nu maar  voor een stevige lunch. Deze keer was het wel moeilijk, want we hadden onze kroketten-leider niet bij ons en werd er bijna massaal voor de uitsmijter gekozen met  natuurlijk een gezonde bruine boterham er onder.

 

 

 

zout en peper van groot belang

 

 

We hebben na onze maaltijd de rit voortgezet en na tien minuten kwam W van B er achter dat hij z’n telefoon achter gelaten had. Dus die werd effe snel opgehaald . Daarna gingen we tanken zodat we onze rit naar huis voort konden zetten zonder al te veel problemen.

Het was een beetje een rommelige dag rit, maar we hebben het “zonder KLEERscheuren” veilig thuis gebracht.

Op naar de volgende rit op 2 juli. We zien jullie. 🙄