Drenthe, 14 juli 2019

 

 We gaan vandaag Drenthe in. Het weersverwachting was droog, maar helaas een miezerig regentje maakt onze start een beetje vochtig. Maar we gaan er voor.   

We zijn nog maar net op weg, en Harry had ons al gewaarschuwd, er kan weel eens een brug open staan. Inderdaad en deze was in Ossenzijl.

 

 

na een krap uurtje en 10 minuten van Harry’s huis in Wolvega, stoppen we in de buurt van Jubbega voor onze vaste recept. Lekker joh.  

Nadat we een redelijk rondje gemaakt hadden rond Assen, Kwamen we in de buurt van Noord-, Mid- en Zuid-Laren. Daar in Zuid-Laren was het erg druk, dus even doorrijden. Toen kwamen we in Spijkerboor, Volgens de eigenaar één van de oudste café’s van Drenthe; AD 1745. We geloven hem direct. En we werden geadviseerd om voor de Gehakt bal te gaan. Het was inderdaad geen verkeerde keuze. Die geen zin had in een gehaktbal nam een lekkere spiegelei. Geen geld, goed eten. Een aanrader.

Na een klein uurtje hadden we de magische grens bereikt van 160 km. TANKEN.

en een laatste pits stop voordat we weer terug zijn in de Polder

 

 

Bedankt mede-rijders voor weer een gezellige rit op een klein incident na dan, wat gelukkig zonder persoonlijke letsel afliep.

Tot de volgende rit en rij veilig