De Posbank 2013

Fotoimpressie van naar de “Posbank”.

We gaan nu met 8 motoren op pad richting Arnhem de Posbank op. En hopelijk hebben we nu geen last van afsluitingen en kunnen ongehinderd naar boven. (Dennis en Jantinne zijn nu wel op tijd, maar er stond toch weer iemand om 10.00 uur op ons te wachten.)

SANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERAZoals gewoonlijk staat er altijd wel een brug open. In dit geval bij Elburg, maar deze brug stond ook op onze terug weg open.

SANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERANa dik een uur rijden had Frans al zin in een bakkie koffie. Daar waren de gebakjes ook erg lekker. Dennis liet zich het appelgebak goed smaken en Henk vond bosbessentaartje maar niks en ging safe voor de aardbeien.

Boven op de Posbank hebben we de motoren geparkeerd en zijn naar het Panoramaplateau gelopen. Maar eerst liet Henk aan Ricardo zien wat hij onderweg opgenomen had. (leuke beelden.)

SANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERADennis was even stil van het mooie natuurschoon wat Nederland te bieden heeft.

Henk probeert van zichzelf een groepsfoto te maken.

In Deventer werd even een terrasje gepakt op het kerkplein om de inwendige mens (motorrijder) te voorzien van de nodige energie. Jan-Evert checkt het thuis-front of  het nog droog is in Espel.

Er moet toch getankt worden, want anders kom je niet thuis, wnat Harry maakt toch altijd meer kilometers dan wij (hen en weer Paasloo).